LET OP! 

  • Zorg dat u de identiteitsbewijzen (kopie) van de getuigen bij de hand heeft. 

  • Klik als eerste op onderstaand tabblad 'Beschikbaarheid' om de datum en het tijdstip van de gewenste ceremonie vast te leggen voordat u met de 'Start' knop verder gaat.
    Kies eerst de gewenste ceremonie (uitgebreid, basis, kosteloos) te kiezen. Daarna kiest u de beschikbare (zwarte) datum in de kalender. Als laatste klikt u op het witte vlakje onder de gewenste aanvangstijd. Als daar geen wit vlakje staat is deze aanvangstijd niet meer beschikbaar en dient u een andere aanvangstijd of datum te kiezen.

  • Een kosteloos huwelijk of partnerschap is mogelijk als minimaal één van de partners inwoner van Heemstede is. Bent u geen inwoner dan wordt deze aanvraag niet in behandeling genomen.

  • De keuze voor het huwelijk in de taal Frans (F), Duits (D) of Engels (E) is afhankelijk van de beschikbaarheid van de trouwambtenaar die deze taal spreekt.

  • Indien één van jullie niet de Nederlandse nationaliteit heeft, neem dan contact op met Publiekszaken via huwelijk@heemstede.nl 

Oriëntatie

Hieronder ziet u onze ambtenaren en trouwlocaties. Door te klikken op een naam uit de lijst kunt u meer informatie bekijken. Door te klikken op het sterretje voegt u deze toe aan uw favorieten. Bij beschikbaarheid ziet u daarna een lijst met al uw favorieten. Alles wat u hier kiest zal bij uw aanvraag al ingevuld zijn.

U kunt maximaal 12 maanden in de toekomst plannen.

Kies een locatie, ambtenaar of beschikbaarheid
Starten